Begeleiden
Samen
Uitvaartcentrum Woerden fav

Uitvaartcentrum Woerden

​Wanneer u verwacht of onverwacht met het verlies van een dierbare te maken krijgt, komt er veel op u af. Naast het feit dat u kampt met veel emoties, moet u ineens ook veel praktische beslissingen nemen. Dan is het fijn om de eerste zorg direct uit handen te geven. De medewerkers van Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer staan u graag persoonlijk te woord en begeleiden u vanaf het eerste contact bij het nemen van soms moeilijke keuzes.

Eigen 24-uurs ruimte en aula

​Uitvaartcentrum Woerden beschikt over een sfeervolle 24 uursruimte. Bent u hier niet bekend mee? Wij leggen u graag uit wat de voordelen zijn van het gebruik van onze 24 uursruimte en welke mogelijkheden deze biedt.

Bezoeken op ieder gewenst moment

Wanneer u ervoor kiest om uw dierbare op te laten baren in ons uitvaartcentrum, dan is dit ook mogelijk in de 24 uursruimte. Uw dierbare wordt dan in een kist of op een opbaarplank opgebaard in deze sfeervolle ruimte waar u 24 uur per dag gebruik van kunt maken. U bent dan in de gelegenheid om de overledene te bezoeken op elk eigen gewenst moment van de dag. U hoeft hier geen afspraak voor te maken, want u krijgt een eigen sleutel die toegang geeft tot deze ruimte.

Dit geeft ook de flexibiliteit om bijvoorbeeld gasten te ontvangen die in een intieme sfeer afscheid willen nemen. Dit kunt u allemaal zelf bepalen zonder rekening te hoeven houden met de openingstijden van ons uitvaartcentrum.

24-uurs aula voor bijeenkomsten
Ik mis je

Eigen aula voor bijeenkomsten

Wij beschikken over een eigen aula met ongeveer 70 zitplaatsen. Hier kan een afscheidsbijeenkomst en/of een condoleance gehouden worden. Indien gewenst verzorgen onze gastdames de catering. Wij bieden u de mogelijkheid tot het afspelen van muziek en het eventueel presenteren van een powerpoint. Aansluitend kunnen wij vertrekken naar de gewenste begraafplaats of het gekozen crematorium.

Meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen over onze 24 uursruimte en ontvangt u graag meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.