Geruststellen
Troosten
Uitvaartcentrum Woerden fav

Lidmaatschap

​Wist u dat u bij ons een lidmaatschap kunt aanvragen? Sinds 80 jaar is onze uitvaartvereniging er voor u en uw dierbaren. In die jaren zijn er al veel mensen lid geworden bij Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer.

Zorgen voor elkaar
Uitvaart lidmaatschap Woerden

Waarom lid worden?

Wij zijn van mening dat een overlijden op zichzelf al verdrietig en moeilijk genoeg is en dat een overlijden geen commercieel object mag worden. Onze uitvaartvereniging werkt dan ook zonder winstoogmerk. Dit betekent dat aan het overlijden van een dierbare in geen geval extreem verdiend wordt. Wij vinden dit een geruststellende gedachte. Hiermee willen wij bereiken dat het uitvoeren van begrafenissen en crematies persoonlijk blijft met oprecht betrokken uitvaartleiders.

Inschrijfformulier

Om gebruik te maken van de voordelen van het lidmaatschap van Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer kunt u zich laten inschrijven in het ledenregister. Dit doet u via het inschrijfformulier. U betaalt een éénmalige bijdrage voor het hele gezin van € 25,- (inclusief inwonende kinderen t/m 17 jaar).

Inhoud lidmaatschap

Het lidmaatschap houdt in dat er geen kosten zijn voor opbaring in het uitvaartcentrum. Bij opbaring in het woonhuis zullen de bed- of kistkoeling en de eventuele kamerschermen niet in rekening worden gebracht. Heeft u voorkeur voor een andere locatie die voor u beter voelt dan onze bovengenoemde keuzes? Dan geven wij u een korting op de kosten die gemaakt worden bij de huur van deze locatie. Dit alles geldt alleen onder de voorwaarde dat de uitvaart wordt verzorgd door Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer.

Heeft u nog vragen over het lidmaatschap?