Uitvaartcentrum Woerden

​Wanneer u verwacht of onverwacht met het verlies van een dierbare te maken krijgt, komt er veel op u af. Naast het feit dat u kampt met veel emoties, moet u ineens ook veel praktische beslissingen nemen. Dan is het fijn om de eerste zorg direct uit handen te geven. De medewerkers van Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer staan u graag persoonlijk te woord en begeleiden u vanaf het eerste contact bij het nemen van soms moeilijke keuzes.

Eigen aula voor bijeenkomsten

Wij beschikken over een eigen aula met ongeveer 70 zitplaatsen. Hier kan een afscheidsbijeenkomst en/of een condoleance gehouden worden. Indien gewenst verzorgen onze gastdames de catering. Wij bieden u de mogelijkheid tot het afspelen van muziek en het eventueel presenteren van een powerpoint. Aansluitend kunnen wij vertrekken naar de gewenste begraafplaats of het gekozen crematorium.

24 uursruimte voor privégebruik

Naast onze sfeervolle opbaarruimte kunt u ook kiezen voor onze 24 uursruimte. Voor deze ruimte ontvangt u een eigen sleutel om de overledene op de door uw gewenste momenten te bezoeken, los van onze kantoortijden.

Goede bereikbaarheid

Uitvaartcentrum Woerden De Laatste Eer is goed bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Onze locatie bevindt zich op 8 minuten loopafstand van station Woerden en ligt nabij het winkelcentrum.

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U mag ons altijd bellen!